Stedenman-stedentrip-logo-wit


Onze steden

Stedentrips zijn populair. Dankzij de low-cost vliegtuigmaatschappijen is een citytrip gemakkelijker en betaalbaarder geworden. Binnen een paar uur en voor weinig geld zit je op de plek van bestemming. Men gaat steeds vaker kort op vakantie, wat er toe heeft geleid dat vooral het stedentripsegment in populariteit is toegenomen. Niet alleen onder Nederlanders en Belgen, maar onder alle Europeanen. Ook steeds meer bedrijven organiseren binnen- en buitenlandse stedentrips voor hun personeel. Stedenman speelt daarop in door de uitgebreide online cityguides met veel informatie en tips over what to see and what to do in de citytrip-steden.

De top 3 van stedentrip-bestemmingen ziet er als volgt uit: Londen, Parijs en Berlijn, gevolgd door Barcelona, Praag, Rome, Amsterdam, Wenen, München en New York. Daarnaast zie je de opkomst van steeds meer ‘nieuwe’ leuke steden als Valencia, Sevilla, Krakow, Boedapest, Athene, Stockholm en Lissabon. Met name dankzij jonge reizigers, die ook kijken naar elementen als goedkoop, strand en uitgaan.

De websites van Stedenman vertellen alles over de bezienswaardigheden en musea in een stad. Actuele informatie over evenementen en exposities, evenals nuttige informatie over weer, vervoer en accommodaties. Wat zijn de leukste winkels, waar vind ik de beste en meest trendy restaurants of de leukste adresjes om uit te gaan? Unieke wandelingen door de stad en tips voor reisgidsen en boeken. Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde stedentrip!

Over


Stedenman heeft de beste tips en informatie voor stedentrips, verdeeld over online cityguides per stad.