Stedenman-stedentrip-logo-wit


Tips Antwerpen

Informatie en Tips Antwerpen

Antwerpen is de eerste Belgische stad bij Stedenman, binnenkort zal Brussel volgen. Antwerpen is een stad met vele gezichten: Scheldestad, Koekenstad, Diamantstad. Een stad die met z’n vele bezienswaardigheden, musea, winkels en markten alles heeft voor een leuke stedentrip of weekendje weg.

Dat begint al bij het monumentale Centraal Station, een van de mooiste treinstations van Europa. Van daaruit loop je zó naar het Rubenshuis en de Onze-Lieve-Vrouwe-kathedraal. Of naar Antwerpens beroemde winkelstraten, de Meir en de Nationalestraat. De Zoo ligt pal naast het station, want of je nu met z’n tweeën komt of met de kinderen, Antwerpen biedt voor elk wat wils.

Antwerpen-Nu biedt alle informatie over de bezienswaardigheden, musea, markten en tentoonstellingen in Antwerpen. Uiteraard geven we je ook tips voor uitstapjes, de lekkerste restaurants en de leukste winkels! Neem vooral ook een kijkje bij de Tips. Zo ontdek je dat er verspreid door Antwerpen vele Madonnabeelden aan de gevels hangen, en leer je de Vlaeykensgang kennen, een middeleeuws stukje Antwerpen.

Lees de informatie en tips van Antwerpen-Nu en geniet van je stedentrip naar Antwerpen!

Bestemmingen

Over


Stedenman heeft de beste tips en informatie voor stedentrips, verdeeld over online cityguides per stad.