Stedenman-stedentrip-logo-wit


Tips Madrid

Informatie en Tips Madrid

Madrid is de hoofdstad van Spanje, een metropool die 24 uur per dag door gaat. In Madrid gebeurt veel en is iedere dag iets te doen of te ontdekken. Drie wereldberoemde musea met wereldberoemde kunstwerken, monumenten all over the place, de voetbalclubs Real Madrid en Atletico Madrid en niet te vergeten de Spaanse keuken en het beroemde nachtleven!

De Madrilenen zijn trots op hun fraaie stad en ´De Madrid al cielo´ is dan ook een veelgehoorde uitdrukking. Vrij vertaald: na Madrid is alleen de hemel nog de moeite waard…

Madrid-Nu neemt je mee op reis door deze stad en laat je kennismaken met alles wat Madrid te bieden heeft. Alle informatie over de musea, markten, bezienswaardigheden en exposities in Madrid. Uiteraard ook tips voor uitstapjes, de lekkerste restaurants en de leukste winkels!

De website wordt voortdurend actueel gehouden, zowel vanuit Madrid als vanuit Nederland. Madrid-Nu wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe bezienswaardigheden, musea, restaurantjes, hotels, exposities, evenementen en insiders tips. Neem een kijkje en geniet tijdens een dagtrip of stedentrip van alle moois dat Madrid te bieden heeft! Buen viaje!

Bestemmingen

Over


Stedenman heeft de beste tips en informatie voor stedentrips, verdeeld over online cityguides per stad.