Stedenman-stedentrip-logo-wit


Tips Turijn

Informatie en Tips Turijn

Turijn is na Milaan de grootste stad van Noord-Italië, maar nog redelijk onbekend als stedentrip-bestemming. Terwijl de hoofdstad van Piemonte heel veel te bieden heeft, vooral op cultureel en culinair gebied!

Turijn-Nu is dé website over Turijn. Een online reisgids die je meeneemt door de stad van Fiat en Slow Food. Met alle informatie over bezienswaardigheden, musea en parken in Turijn, en ook een actuele agenda over alles wat er te doen en te beleven is in deze mooie stad in Noord-Italië, van tentoonstellingen tot festivals.

Ook tips voor de lekkerste restaurants, ijssalons en de leukste winkels in Turijn vind je op de site. Wie zich wil laten verrassen volgt de tips van inwoners van Turijn of loopt een van de thematische wandelingen. De website wordt voortdurend actueel gehouden, zowel vanuit Turijn als vanuit Nederland. Turijn-Nu wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe bezienswaardigheden, musea, restaurantjes, hotels, exposities, evenementen en insiders tips. Neem een kijkje en geniet tijdens een stedentrip van alle moois dat Turijn te bieden heeft! Buon viaggio!

Bestemmingen

Over


Stedenman heeft de beste tips en informatie voor stedentrips, verdeeld over online cityguides per stad.