Stedenman-stedentrip-logo-wit


Tips Londen

Informatie en Tips Londen

Londen is een populaire bestemming voor een stedentrip. En terecht, de hoofdstad van Engeland en het Verenigd Koninkrijk is een multiculturele wereldstad die leeft, bruist en feest. Een mengeling van historie, traditie, cultuur, moderniteit en vooruitstrevendheid. Iedereen kent highlights als de Big Ben, Buckingham Palace, Tower of Londen, Trafalgar Square en Hyde Park. Bekijk Londen ook vanaf de 72e verdieping van de Shard of kijk 40 kilometer ver vanuit the London Eye, het reuzenrad aan de Theems.

Ook op cultureel gebied heeft Londen heel veel te bieden. Bezoek een musical of theatervoorstelling of een van de ruim 300 musea, met toppers als het British Museum en Tate Modern. Voor liefhebbers van shoppen is Londen een paradijs. Van bekende winkelstraten als Oxford Street en Old Bond Street en het prachtige warenhuis Harrods tot vintage-winkeltjes en andere bijzondere boetiekjes in de wijken van Londen.

Londen-Nu neemt je mee op reis door deze stad en biedt uitgebreide informatie over bezienswaardigheden, musea en culturele gebeurtenissen In Londen. Ook heel veel tips voor uitstapjes, de gezelligste pubs, de leukste markten, de lekkerste fish and chips en de hipste winkeltjes. In de Agenda zetten we per maand mooie tentoonstellingen en evenementen op een rijtje, zodat je niets hoeft te missen tijdens een citytrip naar Londen.

Lees de informatie en tips van Londen-Nu en geniet van je stedentrip naar Londen!

Bestemmingen

Over


Stedenman heeft de beste tips en informatie voor stedentrips, verdeeld over online cityguides per stad.