Stedenman-stedentrip-logo-wit


Tips Rome

Informatie en Tips Rome

Rome-Nu is dé website over Rome. Een online reisgids die je meeneemt door de stad, van de vroege Romeinen tot de straatkunstenaars van nu. Een aantal Rome-liefhebbers hebben de handen ineen geslagen om een stedengids te maken met alle informatie over bezienswaardigheden en musea in Rome, en ook een actuele agenda over alles wat er te doen en te beleven is in deze prachtige stad, van tentoonstellingen tot festivals, van concerten tot filmpremières.

Ook tips voor de beste restaurants en ijssalons en de leukste winkels vind je op de site. Wie zich wil laten verrassen volgt de tips van Romeinen of loopt een van de thematische wandelingen. Daarnaast is er voor boeken die zich afspelen in Rome of door Romeinse schrijvers zijn gemaakt uitgebreide aandacht.

De website wordt voortdurend actueel gehouden, zowel vanuit Rome als vanuit Nederland. Rome-Nu wordt wekelijks uitgebreid met nieuwe tentoonstellingen, bezienswaardigheden, restaurantjes, hotels en insiders tips! Neem een kijkje en geniet van alle moois dat Rome te bieden heeft! Buon viaggio!

Bestemmingen

Over


Stedenman heeft de beste tips en informatie voor stedentrips, verdeeld over online cityguides per stad.