Stedenman-stedentrip-logo-wit


Tips Den Haag

Informatie en Tips Den Haag

Den Haag is misschien wel het best bewaarde geheim van de Randstad. Den Haag (of ‘s-Gravenhage) heeft het.allemaal: het politieke en historische centrum van Nederland met de moderne vergaderzaal van het parlement en het prachtige oude Binnenhof, de mooiste straat van Nederland met stads- en koninklijke paleizen, een gevarieerd aanbod aan musea, art nouveau wijken, de rust van mooie parken, duinen en de zee.

De vele ambassades, de expats en buitenlandse studenten geven de stad kleur, maar ook China Town en de Tong Tong Fair. Den Haag is een smeltkroes van talen, culturen, internationale handel, smaken en gewoonten, boordevol geschiedenis en een moderne, levendige stad. Laat je verrassen en ontdek wat Den Haag te bieden heeft via DenHaag-Nu!

‘Oh oh Den Haag, mooie stad achter de duinen’.., én aan de zee. Den Haag en Scheveningen – een stad met twee boulevards, 11 kilometer eigen strand, 2 havens en een eigen icoon, Haagse Harry. Uniek in Nederland. Hofstad, regeringscentrum, stad van vrede en recht met het prachtige Vredespaleis. Ambtenarenstad, creatieve hotspot met veel mooie musea en galeries, gezellige parken en een groeiend aantal goede restaurants.

DenHaag-Nu heeft alle mooie, belangrijke, leuke en onbekende bezienswaardigheden, monumenten en musea in Den Haag en Scheveningen voor je op een rijtje gezet, evenals de prachtige parken en pleinen, bijzondere wijken, het strand en de duinen in Scheveningen en Kijkduin. Verder vind je op de site tips over de beste restaurants, de leukste winkelstraten en winkels, de mooiste winkelcentra en de beste markten van Den Haag.

Lees de informatie en tips van DenHaag-Nu en geniet van je stedentrip naar Den Haag!

Bestemmingen

Over


Stedenman heeft de beste tips en informatie voor stedentrips, verdeeld over online cityguides per stad.