Stedenman-stedentrip-logo-wit


Tips Venetie

Informatie en Tips Venetie

Venetië is misschien wel de meest sprookjesachtige stad van heel Italië. De honderden bruggen en bruggetjes, het klotsende water, de kleurrijke huizen en de smalle steegjes met vrolijk wapperende was, de Moorse bouwstijl… je waant je echt even in een andere wereld.

In de digitale reisgids Venetie-Nu nemen we je mee naar alle monumenten en bezienswaardigheden in en om Venetië. We bezoeken natuurlijk het San Marco-plein, met de gelijknamige basiliek, het Dogenpaleis, de klokkentoren en de Brug der Zuchten, de eilanden Burano, Murano en Torcello, het Guggenheim-museum, de Rialtobrug en al die andere betoverende plekken die je tijdens een bezoek aan Venetië niet mag missen.

Venetie-Nu geeft ook tips voor de lekkerste culinaire adressen in de stad. Voor een heerlijke lunch of het lekkerste ijsje. Welke musea mag je niet missen en welke markten mag je niet overslaan? Inwoners van Venetië onthullen hun ‘geheime’ tips en nemen je mee naar de mooiste plekken van de stad, zodat een bezoek aan Venetië nog onvergetelijker wordt.

De website wordt voortdurend actueel gehouden, zowel vanuit Venetië als vanuit Nederland. Venetie-Nu wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe bezienswaardigheden, musea, restaurantjes, hotels, exposities, evenementen en insiders tips. Neem een kijkje en geniet tijdens een dagtrip of stedentrip van alle moois dat Venetië te bieden heeft!

Bestemmingen

Over


Stedenman heeft de beste tips en informatie voor stedentrips, verdeeld over online cityguides per stad.