Stedenman-stedentrip-logo-wit


Tips Berlijn

Informatie en Tips Berlijn

De Duitse hoofdstad Berlijn is een unieke stad vanwege haar geschiedenis. De Muur verdeelde de stad jarenlang in twee zones en zorgde er voor dat de Tweede Wereldoorlog welhaast tastbaar bleef. Het mag dan ook geen verwondering wekken dat veel bezienswaardigheden een relatie hebben met het oorlogsverleden van Berlijn en de daaropvolgende Koude Oorlog. Maar Berlijn heeft veel meer te bieden!

De online reisgids Berlijn-Nu neemt je mee naar deze fascinerende stad, waar je je kunt laven aan de geschiedenis, eindeloos kunt winkelen, kunt genieten van de vele parken en bossen, de grootste artiesten kunt zien optreden, bijna tweehonderd musea kunt bezoeken en een drankje kunt drinken in een van de vele cafés die 24 uur per dag open mogen zijn.

Berlijn-Nu biedt je alle informatie over de bezienswaardigheden, musea, markten en tentoonstellingen in Berlijn om helemaal voorbereid op pad te gaan. Verder ook informatie en tips over de beste plaatsen om te overnachten, tips voor uitstapjes in en buiten de stad, de lekkerste restaurants en de leukste winkels en enkele mooie stadswandelingen door Berlijn. Ga je met de auto naar Berlijn, of met de trein of het vliegtuig? Bekijk de tips!

Lees de informatie en tips van Berlijn-Nu en geniet van je stedentrip naar Berlijn!

Bestemmingen

Over


Stedenman heeft de beste tips en informatie voor stedentrips, verdeeld over online cityguides per stad.