Stedenman-stedentrip-logo-wit


Tips Praag

Informatie en Tips Praag

Praag is liefde op het eerste gezicht. De stad is betoverend en vol pracht en gratie. Praag is verslavend. Zelfs na verschillende bezoeken wil je terug naar de gouden stad met honderd torens, ook al heb je de meeste bezienswaardigheden gezien.

Praag straalt en schittert na de Fluwelen Revolutie in 1989 als nooit tevoren. Klim naar de Burcht, slenter door het Gouden Straatje en flaneer over de Karelsbrug. Bezichtig paleizen, kerken, musea en andere bezienswaardigheden. Beklim een van de vele torens voor het beste uitzicht over de stad. Verdwaal in het doolhof van middeleeuwse straatjes en stegen. Rust uit op een terrasje op het Oudestadsplein voordat je naar het schouwspel van de astronomische klok gaat kijken.

Praag-Nu biedt alle informatie over bezienswaardigheden, musea en culturele gebeurtenissen in Praag. Neem vooral een kijkje bij de Tips van Pragenaars. Zo ontdek je de mooiste biertuinen en het beste bier, de leukste winkeltjes en de prachtigste Art Nouveau details.

Ga je een stedentrip maken naar Praag neem dan ook een kijkje bij de Agenda! Een actueel overzicht over alles wat er te doen en te beleven is in deze prachtige stad, van tentoonstellingen tot festivals, van concerten tot excursies. De website wordt voortdurend actueel gehouden, zowel vanuit Praag als vanuit Nederland. Praag-Nu wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe bezienswaardigheden, musea, restaurants, hotels, exposities, evenementen en insiders tips. Neem een kijkje en geniet tijdens een citytrip van alle moois dat Praag te bieden heeft!

Bestemmingen

Over


Stedenman heeft de beste tips en informatie voor stedentrips, verdeeld over online cityguides per stad.