Stedenman-stedentrip-logo-wit


Tips Barcelona

Informatie en Tips Barcelona

Kunst en cultuur, bergen, zee en strand. Barcelona heeft het allemaal! Geen wonder dat het een van Europa´s meest bezochte steden is. De geliefde Catalaanse stad trekt jaarlijks miljoenen toeristen uit alle uithoeken van de wereld.

Barcelona-Nu leidt je moeiteloos rond door deze wereldstad. Ontdek het Barcelona vanuit de ogen van haar originele inwoners, de Catalanen, of de vele Europeanen en wereldburgers die er tijdelijk of voorgoed neerstrijken.

Barcelona-Nu biedt informatie over de belangrijkste bezienswaardigheden, leukste hotel-overnachtingen en interessante musea in Barcelona. Ook voor tips over leuke dagtrips, de beste restaurants en de meest bijzondere winkels zit je hier goed. Wie het massatoerisme wil vermijden, laat zich inspireren door de Tips van Catalanen. Wandelliefhebbers nemen een kijkje bij de stads- en natuurwandelingen.

De website wordt voortdurend actueel gehouden, zowel vanuit Barcelona als vanuit Nederland. Barcelona-Nu.nl wordt wekelijks uitgebreid met nieuwe tentoonstellingen, bezienswaardigheden, restaurantjes, hotels en insiders tips! Neem een kijkje en geniet van alle moois dat Barcelona te bieden heeft. Buen viaje!

Bestemmingen

Over


Stedenman heeft de beste tips en informatie voor stedentrips, verdeeld over online cityguides per stad.