Stedenman-stedentrip-logo-wit


Tips Amsterdam

Informatie en Tips Amsterdam

Amsterdam is de eerste Nederlandse stad met een website bij Stedenman. Uiteraard mag deze stad niet ontbreken! Amsterdam is nationaal en internationaal een van de toppers voor een stedentrip.

Amsterdam is de stad van het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum, van de grachten en bruggen en het Vondelpark en van shoppen in de Negen Straatjes of de PC Hooftstraat. Amsterdam straalt, schittert en bruist. Hoe meer je de stad bezoekt, des te vaker je terug wil komen. Amsterdam werkt verslavend!

Van het Koninklijk Paleis op de altijd drukke Dam tot de serene rust op het Begijnhof en van de bloemenmarkt tot de Magere Brug. Op elke straathoek van Amsterdam is wel iets bijzonders te zien! Dwaal langs de grachten. Flaneer door de winkelstraten. Kijk omhoog naar prachtige gevels of naar de boten op het IJ. Een pilsje in een bruin café of een cappuccino op een terrasje langs de gracht of op het levendige Leidseplein maken een dagje Amsterdam compleet.

Amsterdam heeft te veel en is te leuk voor één dag, maak er daarom een citytrip of weekendje van. Om het zoeken naar de leukste plekjes, de mooiste musea en de beste restaurants te vergemakkelijken heeft Amsterdam-Nu alle tips voor de beste restaurants en hippe eetcafes, te gekke winkeltjes en alles wat je moet weten over de bezienswaardigheden en musea in Amsterdam keurig op een rij gezet.

Lees de informatie en tips van Amsterdam-Nu en geniet van je stedentrip naar Amsterdam!

Bestemmingen

Over


Stedenman heeft de beste tips en informatie voor stedentrips, verdeeld over online cityguides per stad.