Stedenman-stedentrip-logo-wit


Tips Brussel

Informatie en Tips Brussel

Denk je aan Brussel dan denken de meesten aan Manneke Pis of het Atomium, aan Brusselse wafels, Belgische pralines of aan patatten. Maar Brussel is zoveel meer! Brussel-Nu neemt je mee op reis door de stad, langs wijken waar oude tijden herleven tot de moderne Europese wijk, langs het gevarieerde aanbod aan musea, de vele fraaie kerken en herenhuizen, de rust in de grote parken en de minder bekende plekken als de basiliek van Koekelberg en de verborgen pareltjes in de wijk St-Jans Molenbeek.

Brussel is de hoofdstad van Europa en stad van de Art Nouveau. Het is een bourgondische stad waar het goed eten en drinken is, waar je schoonheid vindt om de hoek van een anonieme kantoorkolos, de stad van de kleine gezellige straatjes en de grote elegante lanen, van verborgen tuinen, gekke winkeltjes, bijzondere musea, vlooienmarkten en stijlvol antiek, een stad die in razend tempo verandert, zowel architectonisch als qua afkomst van de bewoners. Een stad kortom, om te ontdekken en lief te hebben!

De online reisgids Brussel-Nu neemt je mee naar de fascinerende Belgische hoofdstad en biedt alle informatie over de bezienswaardigheden, musea, markten en tentoonstellingen in Brussel. Uiteraard geven we ook tips voor uitstapjes, de beste restaurants en hotels en de leukste winkels! Wie zich wil laten verrassen neemt ook een kijkje bij de Tips van Brusselaars of de thematische wandelingen. De website wordt voortdurend actueel gehouden, zowel vanuit Brussel als vanuit Nederland. Brussel-Nu wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe bezienswaardigheden, musea, restaurantjes, hotels, exposities, evenementen en insiders tips. Neem een kijkje en geniet tijdens een dagtrip of stedentrip van alle moois dat Brussel te bieden heeft!

Bestemmingen

Over


Stedenman heeft de beste tips en informatie voor stedentrips, verdeeld over online cityguides per stad.