Stedenman-stedentrip-logo-wit


Tips Milaan

Informatie en Tips Milaan

Milaan is na Rome de tweede stad van Italië en de hoofdstad van de regio Lombardije. De stad is vooral bekend door mode en design. Zowel in het bruisende centrum als in de steeds hipper wordende wijken net buiten het centrum van Milaan worden elke dag nieuwe creaties bedacht en geshowd. Shoppen is dan ook een onmisbaar onderdeel van een stedentrip naar Milaan, maar de stad biedt nog zoveel meer!

Bezoek bijvoorbeeld de imposante Duomo, beklim het dak van deze kathedraal voor een magnifiek uitzicht over de stad, ga een avondje naar de opera in La Scala, bezoek Castelle Sforzesco met de interessante musea en het mooie park, slenter door de Galleria Vittorio Emanuele, proef de voetbalsfeer in het beroemde San Siro-stadion van de Italiaanse topclubs Ac Milan en Inter Milan, bewonder beroemde kunstwerken in de verschillende musea, ga naar een van de vele tentoonstellingen, geniet van de bijzondere sfeer langs de Navigli en laat je verrassen door de indrukwekkende aanblik van Leonardo da Vinci’s Laatste Avondmaal. Milaan-Nu neemt je mee naar alle highlights van Milaan, van de enorme Duomo tot de kleinere pareltjes die in de stad te vinden zijn.

Milaan-Nu wijst je graag de weg, met informatie over de bezienswaardigheden, musea, markten en tentoonstellingen in Milaan. Uiteraard geven we ook tips voor de lekkerste restaurants en de leukste winkels en zetten we in de Agenda per maand mooie tentoonstellingen en evenementen op een rijtje, zodat je niets hoeft te missen tijdens een citytrip naar Milaan! Wie het massatoerisme wil vermijden, laat zich inspireren door de Tips van Milanzen. Wandelliefhebbers nemen een kijkje bij de stadswandelingen.

Lees de informatie en tips van Milaan-Nu en geniet van je stedentrip naar Milaan!

Bestemmingen

Over


Stedenman heeft de beste tips en informatie voor stedentrips, verdeeld over online cityguides per stad.