Stedenman-stedentrip-logo-wit


Tips Florence

Informatie en Tips Florence

Florence is volgens veel reizigers de mooiste stad ter wereld. De stad heeft alles voor wie van geschiedenis, kunst, cultuur en mode houdt. Het roemrijke verleden is letterlijk op iedere straathoek terug te vinden, net als de getuigen van de fascinerende gebeurtenissen die zich hier hebben afgespeeld. De’ Medici, Michelangelo, Leonardo da Vinci, Dante… Het zijn slechts een paar namen die onherroepelijk met de stad Florence verbonden zijn.

Florence biedt onderdak aan ruim een vijfde deel van alle westerse kunstschatten, met de Galleria degli Uffizi als absolute koploper. Daarnaast is Florence bij uitstek geschikt om heerlijk te genieten van la dolce vita, struinend door de modestraten met chique winkels, nippend van een cappuccino op een van de pleinen die de stad rijk is of gewoonweg slenterend door de kleine straatjes van de kunstenaarswijk Oltrarno.

Florence-Nu, dé online stedengids over Florence, biedt alle informatie over de bezienswaardigheden, musea, markten en tentoonstellingen in Florence. Uiteraard geven we je ook tips voor uitstapjes, de lekkerste restaurants en de leukste winkels! Wie zich wil laten verrassen neemt ook een kijkje bij de Tips van Florentijnen of de thematische wandelingen.

Lees de informatie en tips van Florence-Nu en geniet extra van een stedentrip naar Florence!

Bestemmingen

Over


Stedenman heeft de beste tips en informatie voor stedentrips, verdeeld over online cityguides per stad.