Stedenman-stedentrip-logo-wit


Tips Salzburg

Informatie en Tips Salzburg

Salzburg, de stad van Mozart en ’The Sound of Music’, wordt gekenmerkt door klasse, stijl, traditie en het bourgondische leven. De vierde stad van Oostenrijk is een citytrip meer dan waard!

Overal in Salzburg kom je Mozart en zijn muziek tegen. Van zijn geboortehuis, pleinen en standbeelden tot de wereldberoemde Salzburger Festspiele. Ook de filmlocaties van de zoete ’Sound of Music’ in Salzburg en omgeving vormen nog een belangrijke attractie. En natuurlijk de bezienswaardigheden voortgekomen uit het produkt waar de stad haar naam en rijkdom aan te danken heeft, de winning van zout!

Salzburg-Nu, dé online stedengids over Salzburg, biedt alle informatie over de bezienswaardigheden, musea, markten en tentoonstellingen in Salzburg. Uiteraard geven we je ook tips voor uitstapjes, de lekkerste restaurants en de leukste winkels! De website wordt voortdurend actueel gehouden, zowel vanuit Salzburg als vanuit Nederland. Salzburg-Nu wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe bezienswaardigheden, musea, restaurantjes, hotels, exposities, evenementen en insiders tips. Neem een kijkje en geniet tijdens een dagtrip of stedentrip van alle moois dat Salzburg te bieden heeft!

Bestemmingen

Over


Stedenman heeft de beste tips en informatie voor stedentrips, verdeeld over online cityguides per stad.