De website Rome-Nu.nl is genomineerd voor de Travvies Website Awards, een belangrijke onderscheiding in de reiswereld. De Travvies Awards eren de meest inspirerende Nederlandstalige reiswebsites. Dit jaar zijn er 130 genomineerden, verdeeld over tien categorieën. Stemmen kan tussen 19 en 29 juni op de website van de Travvies.

De drie websites die per categorie de meeste stemmen hebben verzameld, zullen worden beoordeeld door een vakjury, bestaande uit Kees Verplanke (hoofdredacteur Consumentenbond Reisgids), Martin van Kranenburg (Reismanagers.nl / TravelNext) en Olivier Dujardin (Travelmedia). Zij bepalen de uiteindelijke winnaar van de Award.

Rome-Nu is een website van Stedenman.nl, een online stedengids met veel informatie en tips over Rome. De redactie van Stedenman houdt de site voortdurend up-to-date en je vindt er een actuele agenda zodat je altijd kunt zien wat er in Rome te zien en te beleven valt.

Wil je Rome-Nu steunen? Breng dan vóór 29 juni je stem uit op de pagina van de Travvies Award in de categorie Bestemmingsspecifiek.

Gerelateerde artikelen: Gardameer-Nu genomineerd voor Travvies Award.