Stedenman-stedentrip-logo-wit


Toscane

Informatie en Tips Toscane

De website Toscane-Nu neemt je mee naar alle prachtige bezienswaardigheden in de mooiste streek van Italië. We brengen een bezoek aan de mooiste steden en dorpjes in Toscane, zoals Florence, Siena, Lucca, Pisa en San Gimignano.

Met volop aandacht voor het historisch erfgoed, allerlei bijzondere bezienswaardigheden en de beste culinaire adressen om te proeven van de Toscaanse keuken. Daarnaast gaan we op ontdekkingstocht in de Toscaanse natuur, naar prachtige beeldenparken, stranden en natuurlijk de wijngebieden van de Chianti.

Toscane is één groot openluchtmuseum, met schitterend gelegen middeleeuwse stadjes, een enorme rijkdom aan kunstschatten en heuvels vol groene cipressen, olijfbomen, wijnranken en zonnebloemen.

Toscane-Nu geeft achtergrondinformatie over bezienswaardigheden, monumenten en musea, een actuele agenda, met traditionele feesten, evenementen en bijzondere tentoonstellingen, en speciale aanbiedingen. Zo kun je je vakantie naar Toscane nog beter voorbereiden, met alle informatie en tips binnen handbereik!

Bestemmingen

Over


Stedenman heeft de beste tips en informatie voor stedentrips, verdeeld over online cityguides per stad.