Na groot succes in citytrip hotspots Barcelona, Londen, Parijs, Lissabon en Rome komt travel start-up Trip4real ook naar Amsterdam. Vanaf juli 2015 kunnen Amsterdammers bezoekers uit binnen- en buitenland via Trip4real kennis laten maken met hun stad. Van culy- tot kunst- en sportactiviteiten, bewoners delen hun kennis en passie voor Amsterdam. Trip4real wordt wereldwijd inmiddels door ruim 30.000 reizigers gebruikt die op zoek zijn naar een unieke, persoonlijke reiservaring.

Trip4real, gevestigd in Barcelona, is een nieuwe, revolutionaire manier om een stad of bestemming te ontdekken zonder gebruik te maken van de standaard toeristische voorzieningen. Zij linken sociale reizigers met ondernemende locals en ondersteunen hiermee het nieuwe reizen. Unieke tours worden ontwikkeld en begeleid door locals en zorgen voor een persoonlijke en authentieke reiservaring. Het peer-to-peer platform biedt ondernemende locals de mogelijkheid om tegen betaling een activiteit te creëren en delen met reizigers. Met meer dan 4.000 ervaringen in 7 landen groeit de travel start-up snel. Voor Amsterdammers is het delen van hun stad een mogelijkheid om iets extra’s te verdienen.

Experiences

Van culinaire ontdekkingstochten tot fietsen langs de grachten en picknicken in het park: Amsterdam is klaar om opnieuw ontdekt te worden. Amsterdammers met een goed idee voor een tour in eigen stad kunnen zich aanmelden via de website van Trip4Real. Van thuis pannenkoeken bakken tot fietstours by night en rommelmarkten afstruinen: alles is mogelijk! Nederlandse reizigers die een citytrip naar een van de Trip4real bestemmingen in de planning hebben staan kunnen kiezen uit het enorme aanbod van tours dat is ingedeeld op verschillende thema’s zoals eten & drinken, workshops, nachtleven en sport & avontuur.

Enkele voorbeelden van experiences in Amsterdam: Sweet tooth: suikervrij snacken – vegan chef Alexander leert je in zijn kookworkshop om de lekkerste zoete snacks en desserts te maken: zonder suiker!, Street art: fietstour langs de mooiste tags in de stad – liefhebbers van streetart maken een fietstour langs de bekende en onbekende highlights van streetart in Amsterdam. Van de populaire Space Invador tags tot verborgen pareltjes in het straatbeeld.

De website van Trip4RealL
Meer over Stedenrips in Amsterdam