Transavia is gestart met de ticketverkoop voor de zomerdienst 2014. Het schema loopt van 1 april tot en met 3 november 2014. De luchtvaartmaatschappij zet met het zomerschema 7% meer capaciteit in. Dat zijn 225.000 meer stoelen dan vorig jaar. De extra stoelen worden voornamelijk op nieuwe bestemmingen ingezet, om onder andere het aanbod aan stedentrips en korte vakanties uit te breiden. Hiermee verstevigt Transavia zijn positie als citytrip specialist.

Daarnaast worden frequenties verhoogd naar zonbestemmingen waarbij vooral Griekenland en de Balearen meer worden aangevlogen. Met het nieuwe vluchtschema zijn bij Transavia vanuit Nederland meer dan 100 bestemmingen direct boekbaar en worden meer dan 133 routes aangeboden.

Nieuwe routes

Transavia opent komende zomer interessante nieuwe routes vanuit Nederland. Nieuw en terug van weggeweest is de populaire Griekse bestemming Thessaloniki, die vanuit Amsterdam Airport Schiphol 3 keer per week wordt aangevlogen. Turijn, nieuw vanaf deze winter, wordt doorgevlogen in de zomer, 4 keer per week.

Vanaf Rotterdam The Hague Airport blijft de nieuwe winterbestemming Marrakech ook in de zomer boekbaar, 3 keer per week. Transavia biedt de bestemmingen Athene en Innsbruck in het nieuwe zomerseizoen ook vanaf Eindhoven Airport aan, respectievelijk 3 en 2 keer per week. Naar Ibiza, Palma de Mallorca, Porto en Berlijn worden extra frequenties ingezet. Voor de bestemming Venetië verhuist Transavia voor alle vluchten naar het vliegveld Marco Polo, aan de rand van de Italiaanse stad.

Kijk voor informatie en tips over Venetië bij Venetie-Nu.nl en lees alles over de nieuwe bestemming Turijn bij Turijn-Nu.nl.