Deze week lanceert de stad Tel Aviv een vernieuwde toeristische site, een initiatief van onder andere het Israëlische Ministerie van Toerisme en de Gemeente Tel Aviv. De site (www.visit-tel-aviv-yafo.com) richt zich vooral op toeristen die op vakantie zijn in Tel Aviv of een vakantie naar die stad plannen.

Israëlisch Minister van Toerisme Stas Misezhnikov: “Tel Aviv is een belangrijk toeristisch product voor Israël. Zo’n 70% van de toeristen in Israël bezoekt de stad. Onlangs werd Tel Aviv door Lonely Planet uitgeroepen als één van de beste uitgaanssteden ter wereld. Daarmee concurreert het met toonaangevende Europese bestemmingen in het toeristische aanbod.”

Burgemeester van Tel Aviv, Ron Huldai: “Het is belangrijk dat iedere potentiële toerist weet wat wij en andere toeristen al lang weten: Tel Aviv is een geweldige metropool! Niet alleen leuk om in te leven, maar ook als vakantiebestemming.”

De website geeft informatie over culturele evenementen, het nachtleven, toeristische attracties, stadswandelingen, restaurants, musea en nieuwe bezienswaardigheden.

Binnenkort meer informatie over Tel Aviv op
Budgetbestemmingen.nl.