De dienstregeling van Ryanair op Eindhoven Airport wordt uitgebreid met twee nieuwe bestemmingen. De luchtvaartonderneming zal vanaf 26 oktober ook gaan vliegen op Turijn in Noord-Italië en naar het Spaanse eiland Tenerife. Ryanair trekt op Eindhoven Airport ook de zomerroutes naar Catania en Venetië door naar de winterregeling. Eerder kondigde de Ierse prijsvechter al nieuwe verbindingen aan met Madrid, Manchester en Lissabon.

Naar Turijn zal Ryanair drie keer per week vliegen, op dinsdag, donderdag en zaterdag. Liefhebbers van Tenerife moeten het doen met alleen een vlucht op vrijdag. Beide routes worden gevlogen met een uiterst moderne en stille Boeing 737-800 met 189 zitplaatsen.

Turijn

Turijn, met een miljoen inwoners de tweede stad van Noord-Italië en hoofdstad van de regio Piemonte, is een belangrijk cultureel, economisch en toeristisch centrum. Centrum van de Italiaanse automotive industrie, uitgangspunt van bezoeken aan de Aosta vallei, de Italiaanse Alpen en nog veel meer fraais in Piemonte. De stad van FIAT, Juventus, Slow Food, Lavazza, Vincenzo Lancia, Umberto Tozzi en Don Bosco. Alle informatie over ‘things-to-do-and-to-see’ in Turijn vind je op Turijn-Nu.nl.

Madrid

De route van Eindhoven naar Madrid Barajas Airport zal vanaf eind oktober 3x per week op dinsdag, donderdag en zaterdag worden gevlogen. Madrid is de 11e Spaanse bestemming die Ryanair vanaf Eindhoven Airport aanbiedt. Naast de nieuwe route van Ryanair, vliegt ook transavia.com van Eindhoven Airport naar Madrid (in de zomer 3 à 4x per week en in de winter 2 à 3 keer per week).