Ryanair breidt volgend jaar uit met vier zomerroutes op Airport Weeze. In het zomerseizoen voegt de Ierse prijsvechter Milaan Bergamo, Pula, Asturias en Reus toe aan de dienstregeling. Hiermee komt het totaal aantal routes vanaf de Duitse grensluchthaven op 31. Om de extra vluchten mogelijk te maken stationeert de luchtvaartmaatschappij een extra toestel op de luchthaven.

Bestemmingen

Naar de luchthaven van Asturias, 40 kilometer gelegen boven regiohoofdstad Oviedo in het noordwesten van Spanje, wordt in het zomerseizoen twee keer per week gevlogen. Naar Milaan Bergamo Airport, 52 kilometer van Milaan, wordt drie keer per week gevlogen. Naar het Spaanse Reus en het Kroatische Pula vliegt Ryanair twee keer per week. De tickets voor de (nieuwe) routes zijn per direct te boeken. De eerste vluchten starten op 26 maart 2023. Naaste nieuwe routes wordt de frequentie van Weeze op populaire routes zoals Agadir, Faro, Malaga, Trapani en Zadar verhoogd. In totaal voert de carrier 190 vluchten per week uit.

Ryanair en Weeze Airport

Ryanair vliegt als sinds 2003 vanaf Weeze Airport en viert aankomend jaar het twintigjarig jubileum. Sinds 2007 heeft de Ierse prijsvechter ook een basis op de luchthaven. Sinds de opening van die basis 15 jaar geleden heeft Ryanair meer dan 24,5 miljoen passagiers vervoerd vanaf vliegveld Weeze, en bijna 28 miljoen sinds de start op Düsseldorf-Weeze in 2003.