De website Rome-Nu en de Facebook-pagina Gardafriends van Stedenman.nl zijn genomineerd voor een Travvies Website Award 2013. De Travvies vormen een belangrijke onderscheiding in de (online) reiswereld. Vorig jaar bepaalden 25.000 bezoekers van 130 reiswebsites samen met een vakjury wat volgens hen de beste travel websites zijn in 11 verschillende categorieën. De nominatie van beide sites is een groot succes voor het jonge bedrijf van Stedenman.

Rome-Nu is genomineerd in de categorie ‘Bestemmingspecifiek’ en Gardafriends in de categorie ‘Communities’. Stemmen kan tot vrijdag 7 juni, 14.00 uur, op de website van de Travvies. De drie websites die per categorie de meeste stemmen hebben verzameld, zullen worden beoordeeld door een vakjury. Deze vakjury bepaalt de uiteindelijke volgorde van de top drie. Op 18 juni is bekend wie de winnaars van de Travvies 2013 zijn.

Rome-Nu is een online stedengids over Rome, met veel informatie over de Eeuwige Stad, gecombineerd met een handige Agenda van evenementen en exposities, en actuele tips. Gardafriends is de Facebook-pagina voor liefhebbers van het Gardameer. Een initiatief van de Gardameer-specialisten Gardameer-Nu.nl en Gardafriends.com, dat is uitgegroeid tot een bijzonder actieve community. Eerder dit jaar werd de pagina al onderscheiden met de TNS Fanpage Award voor Beste community van Nederland op Facebook.

Stedentripper

Stedentripper.com organiseert de Travvies nu voor het vierde jaar op rij. ‘Uitgebreide, inspirerende, fraai vormgegeven, handige of gewoon unieke, Nederlandstalige reiswebsites worden in het zonnetje gezet. Hierbij is de naam of het bedrijf achter de website niet belangrijk, maar de inhoud. De Travvies zijn bedoeld als compliment voor de journalisten, bloggers, ondernemers en hobbyisten die hun passie voor reizen, schrijven, fotograferen of een specifieke streek of regio via een website overbrengen aan het publiek’, aldus Stedentripper.