Kaliyoga opent dit jaar een nieuw yoga retreat (retraite) in een 17e eeuwse boerderij in het glooiende landschap van Puglia in Zuid-Italië. Gasten verblijven in de befaamde trulli – witte, sprookjesachtige huisjes met kegelvormige daken waarop met graffiti allerlei symbolen zijn aangebracht. De trulli staan op de werelderfgoedlijst van Unesco.

Kaliyoga heeft al 12 jaar een succesvol en mooi yoga retreat in de heuvels bij Granada in Zuid-Spanje en sinds kort ook een in Zuid-Frankrijk in de Luberon, niet ver van Aix en Provence. Het nieuwe resort in Puglia is geopend van april tot oktober en biedt ruimte aan maximaal 16 gasten.

Programma

Het programma bestaat uit tweemaal daags yoga en meditatie sessies en andere activiteiten. De lessen in Ashtanga yoga worden gegeven door gerenommeerde yoga-leraren en zijn geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde yoga-beoefenaar. Naast de yoga-sessies is er in het voorjaar ruimte voor wandelingen en fietstochten in de prachtige omgeving en bezoeken aan stadjes, wijngaarden, olijfolie-producenten en de mogelijkheid tot paardrijden.

In de warme zomermaanden zijn de prachtige zandstranden van Puglia op slechts 25 minuten van het resort. Je kunt ook een duik nemen in het grote zwembad op het terrein of lekker bubbelen in de jacuzzi. Het restaurant serveert heerlijke Italiaanse vegetarische gerechten. Naast de yoga-sessies en de uitstapjes is er een scala aan behandelingen mogelijk zoals Thaise yoga massage, reflexologie, Ayurvedische massage, hot stone massage, Indiase hoofdmassage, lymfedrainage en Equine therapie.

Kijk voor meer informatie op de website van Kaliyoga.

Ryanair vliegt op Bari en Brindisi, beiden niet ver van het resort. Meer informatie over deze steden en de omgeving vind je bij
Budgetbestemmingen.nl.