Net als meer dan duizend andere steden over de hele wereld is Eindhoven sinds kort ook aangesloten op de CityInformation app. CityInformation brengt meerdere lokale aspecten van een stad samen in één handige en overzichtelijke app. Een gebruiker van de Eindhoven CityApp heeft toegang tot onder andere het lokale nieuws, de lokale horeca, cultuur, evenementen en nog veel meer. De CityApp voor Eindhoven is een samenwerking tussen Eindhoven-Now.nl en CityInformation.

Nieuws en informatie

De gebruiksvriendelijke CityApp is ideaal voor zowel inwoners als bezoekers van Eindhoven en ruim 1000 andere steden. Met de app van CityInformation blijf je altijd op de hoogte van alles wat er speelt in Eindhoven of de stad die je bezoekt. Lees het lokale nieuws, bekijk de lokale evenementen als de Dutch Design Week, lichtkunstfestival GLOW en de Marathon en ga op zoek naar de mooiste plekjes en de beste restaurants van de stad.

Lees het laatste nieuws van PSV, check het bioscoop- en theateroverzicht en de beste lokale deals. Vind een hotel of B&B voor je stedentrip naar Eindhoven. Leuke activiteiten voor kinderen staan ook in de app en je plant eenvoudig een reis met de geïntegreerde OV reisplanner terwijl je luistert naar je favoriete (lokale) radiostation. Kortom, alles wat je nodig hebt vind je gemakkelijk en snel in de Eindhoven app van CityInformation!

Andere steden

Je kunt in de app ook heel gemakkelijk switchen naar een andere stad.. Van Eindhoven naar Amsterdam, van Barcelona naar Parijs of van Berlijn naar Londen. Met de ‘wissel van stad’ functie heb je toegang tot alle informatie over meer dan 1000 steden over de hele wereld. Hiermee is CityInformation ’s werelds grootste platform op het gebied van steden-apps. Bekijk in iedere stad de beste restaurants, het bioscoop- en theateroverzicht en reserveer binnen enkele clicks je tafeltje of tickets!

Gratis downloaden

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er speelt in Eindhoven of een andere stad of een stad ontdekken tijdens een citytrip? Download dan de gratis CityInformation App! Met deze app heb je de meest actuele informatie van elke stad eenvoudig binnen handbereik.

De app is gratis beschikbaar voor iOS, Android en Windows 10. Zoek op ‘Eindhoven’ of ‘CityInformation’ in de App Store, de Play Store of de Microsoft Store en download de Eindhoven CityApp. Of download direct de app op je smartphone of tablet via deze link.