Het vliegveld Berlin-Schönefeld bij Berlijn wordt een belangrijke basis voor Ryanair. De lowcost-luchtvaartmaatschappij gaat 5 vliegtuigen van het type Boeing 737-800 stationeren op het Duitse vliegveld. Met ingang van het winterschema 2015-2016 vliegt Ryanair vanaf Berlin-Schönefeld naar 16 nieuwe bestemmingen.

Een van de nieuwe bestemmingen is het vliegveld van Brussel-Charleroi en dat betekent dat liefhebbers uit Nederland en België vanaf oktober kunnen gaan zoeken naar goedkope tickets voor een stedentrip naar Berlijn!

Berlijn

Berlijn is al jaren een van de snelst groeiende bestemmingen voor een stedentrip wereldwijd en de basis van Ryanair zal er alleen maar voor zorgen dat dat bezoek nog verder toeneemt. In 2014 kon Berlijn een record-aantal van 11,9 miljoen bezoekers verwelkomen, waarvan 4,5 miljoen uit het buitenland.

Nieuwe bestemmingen

Het winterschema gaat in op 27 oktober en Ryanair zal dan nieuwe routes gaan vliegen naar Alicante, Athene, Barcelona, Bari, Bologna, Brussel, Bratislava, Glasgow, Madrid, Málaga, Palma de Mallorca, Palermo, Riga, Rome (Ciampino), Valencia and Venetië. De frequentie van de bestaande routes naar Dublin, Londen-Stansted en Milaan wordt verhoogd.