Frankrijk is het perfecte land voor een zonnige kampeervakantie. Er zijn diverse streken te vinden in het land waar je prima kunt kamperen. Denk bijvoorbeeld aan de Côte d’Azur, Normandië, Ardèche, Dordogne en de Provence. Maar ook voor een stedentrip kun je prima terecht in een land als Frankrijk. Er is voldoende keuzemogelijkheid met steden als Parijs, Marseille en Bordeaux. Maar hoe kun je nu het goedkoopst op vakantie naar deze bestemming? Wij geven een aantal tips.

Een goedkoop vliegticket boeken naar Frankrijk

Er zijn talloze last minute vakanties te boeken naar Frankrijk. Je kunt bijvoorbeeld een vliegticket boeken bij een low-budget vliegmaatschappij. Ryanair vliegt veel naar het zuiden van Frankrijk, maar ook bij Transavia kun je het vaak prima treffen voor een goedkoop vliegticket.

Verder is er nog Easyjet. Dit is een Britse low-budget vliegmaatschappij die vanaf Amsterdam naar onder andere Bordeaux vliegt. Kijk gerust eens op easyjet.com voor goedkope vliegtickets naar Bordeaux.

Luxe kamperen in Frankrijk

Voor een goedkope overnachting of verblijfplaats in Frankrijk kun je prima terecht op talloze campings, vakantieparken en hotels. Zo kun je voordelige campings vinden in Frankrijk bij websites zoals Go4camp.nl en Roan.nl. Kijk zeker eens bij de last minutes. Hier vind je diverse scherpe aanbiedingen met kortingen die fors kunnen oplopen. Ideaal wanneer je niet teveel wilt uitgeven aan een verblijfplaats, maar wel wilt genieten in een comfortabele stacaravan of ingerichte bungalowtent.

Een goedkoop verblijf in een ‘Youth Hostel’

Een andere manier op goedkoop van je vakantie te kunnen genieten, is door het boeken van een youth hostel. Dit is vooral erg interessant wanneer je in een grote stad zoals Parijs of Nice verblijft. Combineer dit met een vliegticket van een low-budget vliegmaatschappij en je hebt gegarandeerd een uitstekende last minute vakantie in Frankrijk. Kijk voor de beste youth hostels in Frankrijk eens op booking.com.

De voordelen van last minutes in Frankrijk

Er zijn diverse voordelen op te noemen voor last minutes in Frankrijk. Zo betaal je niet de hoofdprijs, maar kun je wel optimaal genieten van een heerlijke vakantie. Je bespaart extra geld en daarnaast houd je geld over om leuke attracties of bezienswaardigheden te bezoeken.

Je bent altijd verzekerd van een aantrekkelijke vakantie tegen de beste prijs. Wanneer je flexibel bent in een vertrekdatum, kun je hier optimaal van profiteren. Last minutes zijn interessant omdat een buitenlandvakantie altijd duurder is dan een vakantie in Nederland. Je hebt in het buitenland namelijk te maken met vervoerskosten. Goedkoop maar comfortabel genieten kan daarom uitstekend geregeld worden door het boeken van een last minute.

Waar vind je de beste last minutes in Frankrijk?

Waar je de beste last minute vakantie kunt vinden is een beetje afhankelijk van welke vakantie je voor ogen hebt. Wanneer je gaat kamperen, dan kun je bij eerdergenoemde websites prima terecht. Er zijn diverse websites waar je vliegtickets kunt vergelijken. Kortom, er is voldoende te vinden voor een goedkope vakantie in het bourgondische Frankrijk!