Brussels Airport heeft voor de Nederlandse markt onlangs de website BRUXX.nl gelanceerd. Via deze site kun je zoeken naar de beste tarieven met vertrek vanaf Brussels Airport en je krijgt tevens een handig overzicht van alle meer dan 200 rechtstreekse bestemmingen van de 75 luchtvaartmaatschappijen die van Brussels Airport gebruik maken. In dit aanbod bevinden zich unieke maatschappijen die niet vanuit Nederland vliegen.

Bruxx.nl toont in een oogopslag de goedkoopste bestemmingen voor een specifiek moment, of de voordeligste reisperiode voor een specifieke bestemming. Reizigers die in staat zijn hun reisperiode aan te passen aan het aanbod, vinden hiermee goedkoper hun weg naar alle uithoeken van Europa. Men kan ook kiezen voor thema’s als ‘Shopaholixx’ en ‘Bakken&braden’.

Het aanbod betreft bestaande tarieven van verschillende maatschappijen die op Brussels Airport vliegen. De gebruiker komt voor het boeken van de tickets zelf op de boekingssite van de betreffende luchtvaartmaatschappij terecht.

Brussels Airport hoopt hiermee de reizende consument uit met name het zuiden van Nederland te laten zien dat er veel voordeel te halen is door te kiezen voor een vertrek net over de grens. Het vliegveld ten zuiden van Brussel is vanuit zuid-Nederland in anderhalf uur te bereiken en je kunt er goedkoop parkeren op loopafstand van de terminal.

Lees binnenkort meer over de bestemmingen vanaf Brussels Airport op Budgetbestemmingen.nl