Barcelona is een van Europa’s meest bezochte steden. De Catalaanse hoofdstad trekt jaarlijks miljoenen toeristen uit alle uithoeken van de wereld. En terecht, want behalve met een zonovergoten klimaat is de stad bevoordeeld met vier kilometer strand, bergen en zoveel cultuur, architectuur, musea en parken dat je ogen en oren te kort komt als je Barcelona bezoekt.

Barcelona-Nu is een nieuwe website over Barcelona; een online reisgids die je meeneemt door de stad van Gaudi en Messi. Barcelona-Nu biedt alle informatie over de bezienswaardigheden, musea, winkels en de beste restaurants in Barcelona. Handig bij een stedentrip naar Barcelona is de actuele agenda over alles wat er te doen en te beleven is in deze prachtige stad, van tentoonstellingen tot festivals, van concerten tot culinaire evenementen.

Tips

Tips voor de lekkerste tapas, ijssalons en de leukste winkels in de stad vind je ook op de site. Wie zich wil laten verrassen neemt een kijkje bij de tips van Barcelonezen of loopt een van de thematische wandelingen. De site, onderdeel van de websites van Stedenman.nl, wordt voortdurend geactualiseerd met nieuwe informatie, tips en agenda-onderwerpen.

Neem een kijkje bij Barcelona-Nu.nl en geniet van alle moois dat Barcelona te bieden heeft! Buen viaje!