Online stedengids van Turijn

Ook van Turijn is nu een online stedengids te raadplegen bij Stedenman. Turijn-Nu biedt alle informatie over bezienswaardigheden, musea, markten en culturele gebeurtenissen in deze bruisende noord-Italiaanse stad. Uiteraard geven we ook tips voor de lekkerste restaurants, de beste hotels, de leukste winkels en uitstapjes naar de Langhe en Piemonte. Kortom alles wat je nodig hebt om een stedentrip naar Turijn tot een succes te maken! 

Neem snel een kijkje bij Turijn-Nu.nl!

Steden Tweets!

Interview Stedenman

Omdat reizen en op vakantie gaan voor iedereen weer anders is, interviewde Vacanceselect tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht een aantal toonaangevende reisbloggers en reissites. Verschillende bloggers vertelden onder andere enthousiast over waarom ze hun eigen reissite zijn gestart, wat bezoekers op hun site kunnen vinden en wat hun favoriete vakantiebestemming is. En natuurlijk gaven ze ook tips ter voorbereiding van een vakantie en de te verwachten vakantie trends in 2013. 

Bekijk het interview met Stedenman ! 

Adverteren en samenwerken

Biedt u reizen, accommodatie(s) of excursies in een of meer van de steden of streken van Stedenman.nl en wilt u uw product of dienst onder de aandacht brengen bij een reislustige doelgroep? Dat kan! Afhankelijk van uw marketing- en/of verkoopdoelstellingen kunnen wij verschillende middelen inzetten om u te helpen bij het bereiken van de doelstellingen. Wij geven u een op maat gemaakt advies en gebruiken daarbij middelen als advertorials en gastblogs (op de site of weblog en in de nieuwsbrief), tekstlinks, banners, social media (Facebook, Twitter), video, acties en promoties

Met 2 miljoen bezoekers en ruim 6 miljoen pageviews per jaar, zijn de websites van Stedenman.nl dé websites die reizigers bezoeken als zij op zoek zijn naar goede, originele informatie en tips over stedentrips en reizen. Zij zijn op zoek naar de mooiste bezienswaardigheden, leukste winkels en beste restaurants in een stad of streek, en naar de leukste hotels of campings en scherpe aanbiedingen en voordelige vliegtickets. 

De online stedengidsen en reisgidsen van Stedenman.nl geven alle informatie over een stad of streek plus actuele en unieke tips over wat er in de stad of streek te doen en te beleven is, afkomstig van plaatselijke correspondenten en gepassioneerde medewerkers.

Biedt u een dienst of product aan waar onze bezoekers naar op zoek zijn - reizen, accommodaties(s), excursies, enz.? Dan helpt Stedenman.nl u graag verder! 

De websites van Stedenman.nl hebben:  • Tussen 100.000 en 200.000 bezoekers per maand (80.000-150.000 uniek)

  • 400.000-600.000 pageviews per maand (ruim 6 miljoen per jaar)

  • Ruim 16.000 volgers op Twitter (diverse accounts)

  • Ruim 27.000 fans en volgers op Facebook  (Stedenman en Gardafriends)


Bloggen 
Biedt u reizen aan of heeft u accommodatie, tours of een bijzonder evenement in één van de steden of streken van Stedenman óf in een stad of streek die nog niet op Stedenman.nl staat? Stuur dan Stedenman op pad! Wij schrijven één of meerdere artikelen over uw dienst of product. Live bloggen tijdens een evenement of (pers)reis is ook mogelijk. Artikelen en blogs worden na publicatie altijd gedeeld via social media, zoals Facebook en Twitter. Foto's worden gedeeld via Pinterest. 


Voordelen van een artikel, tekstlink of gastblog op de sites van Stedenman.nl:  • Profiteren van het sterke merk Stedenman.nl - hoog in Google en veel gerichte bezoekers 

  • Hoge attentiewaarde 

  • Hoge respons 

  • Zeer relevant voor SEO 

  • Prima geschikt voor een promotionele actie of een productintroductie. 


Wil je meer weten over de mogelijkheden en tarieven neem dan contact met ons op via het contactformulier (of via info-at-stedenman.nl).


ADVERTENTIEMOGELIJKHEDEN


Advertorial of gastblog 

gardameer_nieuwsbrief.jpgHet is mogelijk om een redactioneel artikel te plaatsen, zowel op de websites van Stedenman.nl als in een van de nieuwsbrieven, zoals die over het Gardameer of over Rome.

In de tekst van deze artikelen worden links gemaakt naar de website of actiepagina van de adverteerder. Dat levert direct bezoek op van écht in het onderwerp geïnteresseerde bezoekers.

De advertorial wordt aangemerkt als zijnde gesponsord, maar is helemaal in de look-en-feel van de betreffende site en profiteert aldus van de hoogwaardige redactionele inhoud.

Een perfecte manier om heel gericht bij de juiste doelgroep aandacht te krijgen voor je aanbod of aanbiedingen (reisorganisaties), bedrijf, product of accommodatie (hotel, restaurant, etc.)!


Gesponsorde tekstlink  
Het is mogelijk om op de websites van Stedenman.nl en op de Startpagina's die hij beheert een zgn. gesponsorde tekstlink te plaatsen.

De Startpagina's die wij beheren bevatten, objectief door de beheerder geselecteerde, gratis geplaatste links alsmede commerciële links. Indien de beheerder van mening is dat jouw link geen redactionele meerwaarde of nieuwswaarde heeft op de betreffende Startpagina en je geen (gratis) redactionele vermelding krijgt, dan kun je overwegen om over te gaan tot een gesponsorde tekstlink.

De adverteerder mag zelf kiezen in welke rubriek en met welke tekst de gesponsorde tekstlink op de gewenste startpagina komt. De gesponsorde tekstlinks staan op goede zichtbare posities op de pagina. Daardoor zijn deze tekstlinks bij uitstek het middel om traffic naar je website te genereren. Een bijkomend voordeel van plaatsing van je link op een Startpaginadochter is dat zoekmachines als bijv. Google je link interessanter vinden.

De startpagina's die door ons worden beheerd zijn: gardameer, lago-maggiore, comomeer, lombardije, veneto, venetië, trentino, piemonte, sevilla, marseille en budgetbestemmingen.

Kosten per maand zijn afhankelijk van gekozen startpagina en rubriek.
Ook op de andere websites van Stedenman.nl kunnen betaalde tekstlinks worden geplaatst.

Banners  
Op de websites van Stedenman zijn 2 large rectangles (336x280), een leaderboard (728x90) en een banner van 550x90 beschikbaar voor adverteerders (verschijnen op alle pagina's).
Op de homepage en de overzichtspagina's (Bezienswaardigheden, Overnachten, Eten & Drinken, etc.) is bovendien ook een x -positie beschikbaar (midden op depagina). Prijzen worden bepaald via cpm of vaste prijzen per maand.

Persreizen
In overleg kunnen we deelnemen aan georganiseerde of individuele persreizen. Behalve op de sites van Stedenman.nl kunnen we ook op andere reisblogs en reissites publiceren. Ons totale bereik is ongeveer 200.000 bezoekers per maand.

Acties en promotie 
Stedenman.nl werft leden voor haar nieuwsbrieven. Door het beschikbaar stellen van produkten kan men extra exposure krijgen: aandacht voor de actie op de homepage en een tekst met link op de actiepagina van de Mail en Win-actie.

Video 
Op de websites en videokanalen van Stedenman is het mogelijk om video's te vertonen waarmee je je bedrijf (hotel, restaurant, camping, enz.) of product kunt presenteren aan een grote groep bezoekers. Kosten per maand zijn afhankelijk van de gekozen website en rubriek.


STEDEN